Vormgevers van Business Analytics

Team met 285 jaar innovatie & pragmatische ervaring

Bekijk onze vacatures »

SBI Consulting helpt je om je data en analytics projecten vorm te geven, op te bouwen, te integreren en te onderhouden. Hiervoor beroepen we ons op de leidende technologie van het SAS Business Analytics Framework,  de Collaborative Data Science software van Dataiku en de bewezen open-source oplossingen binnen de Data Science wereld.

SBI Consulting werkt op advies-, expertise- of projectbasis en sleutelwoorden in onze aanpak zijn doelgerichte innovatie, pragmatisme, resultaatgedrevenheid.

Onze diensten

SAS Business Analytics

SAS’ missie is om het voor meer mensen gemakkelijker te maken om elke dag te werken met krachtige analyses, om de weg van ‘data to analytics’ te verkorten – en om gedurfde nieuwe ontdekkingen te doen die de voortgang van uw business bevorderen. Het resultaat hiervan zijn analytics die alle barrières doorbreken, ambities scherpstellen  en vooral resultaten boeken.

‘SAS is an analytics powerhouse with an unshakeable leadership for big data predictive analytics’
– The For
rester Wave

Dataiku Collaborative Data Science

Dataiku is het collaboratief data science softwareplatform bij uitstek om teams van data scientists,  data analysts & data engineers zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken.

Op deze manier ga je sneller van A naar Z op een veel efficiëntere manier.

Sectoren

SBI Consulting levert sinds 2007 met succes projecten in allerlei soorten bedrijven in verschillende sectoren. Voor onze klanten vormen we vaak de link tussen hun IT en de business.

Overheden

Verschillende federale departementen en overheidsinstanties doen beroep op SBI Consulting voor het verzamelen, mining en opslaan van gegevens, plus uitgebreide rapportering.

Banken en verzekeringen

Ook bij banken en verzekeraars realiseerden we meerdere projecten voor het geavanceerde gegevensanalyse en intelligente rapporten.

Gezondheidszorg

Publieke gezondheidsinstellingen en multinationals in de gezondheidszorg doen beroep op ons om hun onderzoeken naar volksgezondheid te ondersteunen.

Verkoop

Zowel de detailhandel als groothandels informeren we met inzichten in hun verkoopgegevens en het koopgedrag van hun klanten.

Nutsbedrijven

Door te zorgen voor inzicht in elektriciteits- en gasverbruik, helpen we nutsbedrijven vooruit met hun activiteiten.

The way we work

Dream IT

Data is het nieuwe goud, maar wat betekent dit voor uw bedrijf? We helpen het onbenutte potentieel te definiëren , een architectuur uit te tekenen en een plan van aanpak op te stellen.

Ideate IT

Creativiteit als competitieve differentiator. We zoeken met u mee naar nieuwe en haalbare analytische toepassingen, die het verschil maken.

Digitize IT

Digitalisatie en automatisatie zit in ons DNA. Wij ondersteunen u in keuze en implementatie van doelgerichte technologie. We ontwikkelen, operationaliseren en onderhouden

Govern IT

We beheren uw dataprojecten en volgen de business doelstellingen op.

Uw succes is onze zorg !

Over SBI Consulting

SBI Consulting is een Belgisch bedrijf opgericht in 2007 als deel van de Cronos Groep. We zijn een team van gepassioneerde Data & Analytics experten en zijn erkend als SAS Resell Partner, SAS Silver Partner en Dataiku launch partner. Bij SBI Consulting werken momenteel 30 mensen, maar we blijven nog steeds groeien en hebben vier openstaande vacatures.